Publiq blir regionens Gaselle-vinner i sør ifølge Dagens Næringsliv for 2023!

Dette er den fjerde prestisjefylte utmerkelsen vi har mottatt fra DN.

Publiq blir regionens Gaselle-vinner i sør ifølge Dagens Næringsliv for 2023!

Publiq er stolt over å kunngjøre at vi har blitt kåret til vinner av Gaselle-prisen i sør av Dagens Næringsliv for året 2023. Dette er den fjerde prestisjefylte utmerkelsen vi har mottatt, og det bekrefter vår posisjon som en pålitelig og serviceinnstilt partner innen bemanning.

Denne æren er en anerkjennelse av vårt engasjement for kvalitet og vårt fokus på å levere bemanningstjenester av høyeste standard. Vi er dedikert til å møte behovene til våre kunder og støtte dem i deres vekst og suksess.

Vi ønsker å takke vår fantastiske team av dedikerte fagfolk som har gjort dette mulig. Uten deres harde arbeid, engasjement og kompetanse, ville vi ikke ha oppnådd denne anerkjennelsen. Tusen takk til alle våre ansatte!

Vår visjon er å fortsette å utvide og forbedre våre tjenester for å imøtekomme behovene til våre kunder. Vi streber etter å være blant de beste bemannings- og rekrutteringsbyråene i Norge, og denne prisen er en oppmuntring til å fortsette å heve standardene og forfølge vår misjon.

Vi ser frem til å fortsette vårt samarbeid med eksisterende kunder og ønsker å ønske nye kunder velkommen til Publiq-familien. Sammen vil vi fortsette å skape verdier og muligheter for alle vi betjener.