Om Publiq

VÅR VISJON:

Work hard in silence,
- let the success be your noise!

Publiq AS

Publiq AS er et veletablert selskap med lang erfaring innen bemanning, on-/offshore-tjenester og anleggsarbeid. Vi startet vår reise i 2013 under navnet Adhoc personell og tjenester AS, og i 2019 gjennomgikk vi en omstrukturering og skiftet navn til Publiq. Med erfarne eiere og en dedikert stab på over 250 medarbeidere er vi stolte av vår evne til å levere kvalitetstjenester til våre kunder.

Vi legger stor vekt på å skape et sterkt samhold og en trygg tilknytning blant våre ansatte. Som arbeidsgiver har vi en tariffavtale med Fellesforbundet og EL & IT Forbundet, noe som sikrer gode arbeidsvilkår og rettferdige betingelser for våre medarbeidere.

Vi har forpliktet oss til å være en revidert arbeidsgiver og innen utgangen av 2023 vil vi også være ISO-sertifisert. Dette viser vår forpliktelse til kvalitet og vårt kontinuerlige arbeid med å forbedre oss.

Vårt hovedfokus er å levere tjenester av høy kvalitet og opprette verdifulle relasjoner med våre kunder. Vi har et dedikert fagteam som streber etter å oppfylle kundenes behov og sikre enestående resultater. Vårt omfattende kompetansenettverk gjør at vi kan tilby spesialiserte fagfolk innen olje-, gass-, og energisektoren, samt annet anleggsarbeid.

Publiq er kjent som en pålitelig partner og arbeidsgiver. Vi er forpliktet til å være ledende i bransjen og til stadighet utvide vår ekspertise for å kunne møte fremtidige utfordringer.

Vi er stolte av vår historie og ser frem til å fortsette å levere utmerkede tjenester til våre kunder. Sammen kan vi oppnå suksess og skape en fremtid preget av fremragende resultater.

Publiq er:

Vår styrke er vår evne til å forstå kundens unike behov

Vi jobber tett med våre kunder for å forstå deres krav og arbeider aktivt for å oppfylle disse kravene. Med et globalt nettverk av dyktige kandidater, er vi i stand til å levere personell som ikke bare oppfyller tekniske krav, men også passer inn i oppdragsgivers bedriftskultur.

Vår suksess skyldes vår solide forståelse av markedet, våre innovative løsninger og vårt engasjement for utmerket kundeservice. Vi er dedikerte til å hjelpe din virksomhet å vokse og trives gjennom å finne de beste menneskene for jobben.

Så uansett om du trenger personell på kort varsel for å møte en plutselig økning i etterspørselen, eller du er på utkikk etter det neste store talentet for å lede din bedrift til fremtidig suksess, kan Publiq AS hjelpe.

Å være Achilles Norge-godkjent innebærer at en virksomhet har oppfylt strenge kvalifikasjonskrav og bestått grundige evalueringer i henhold til Achilles’ standarder. Dette viser at virksomheten oppfyller høye standarder for kvalitet, helse, sikkerhet og miljø, og er i stand til å levere pålitelige produkter og tjenester. Achilles-godkjennelsen er anerkjent og respektert i bransjen, og gir en trygghet for at virksomheten er pålitelig og oppfyller kundens krav.

Vi er for øyeblikket i ferd med å bli revidert for vårt Quality Management System – ISO 9001.

Kvalifisert personell

Spesialisert innen olje-, gass-, og energisektoren, samt samferdsel og fornybar energi, er vi stolte over å kunne tilby kvalifisert personell til å møte behovene i din virksomhet. Vi forstår kompleksiteten i disse bransjene og jobber kontinuerlig for å sikre at vi matcher rett talent med rett mulighet.

Olje-, gass-, og energisektoren
Samferdsel
Fornybar energi

DN Gaselle for 4. gang

Publiq ble gasellebedrift i 2018, 2021, 2022 og Regionvinner 2023. Veksten vår har fortsatt i 2024, og det er en glede å jobbe med våre mange kunder.