Våre prosjekter

Finn de beste talentene for din virksomhet med Publiq - din strategiske samarbeidspartner

Publiq er mer enn et bemanningsbyrå. Med over 250 dedikerte medarbeidere og spesialisering innen olje, gass, energi, samferdsel og fornybar energi, leverer vi personell som oppfyller dine tekniske krav og passer sømløst inn i din bedriftskultur.

Vårt erfarne team av rekrutteringsspesialister forstår viktigheten av å ha riktig team på plass. Vi identifiserer og rekrutterer de mest kvalifiserte individene som kan styrke din virksomhet og møte bransjens utfordringer.

Velg Publiq som din pålitelige partner. Vi tilbyr skreddersydde bemanningsløsninger som gir deg en konkurransefordel og lar deg fokusere på din kjernevirksomhet.

Ta kontakt med Publiq i dag og oppnå eksepsjonell suksess med de rette talentene som tar din virksomhet til nye høyder.

Her er et utvalg kunder vi samarbeider med:

Publiq AS er stolt av å være en stor leverandør av fagpersonell til Rosenberg. Vi har hatt et godt samarbeid siden 2020 og er nå en av deres største leverandører. Rosenberg har en imponerende historie som strekker seg over 125 år, med oppstart i 1896 som skipsverft i Stavanger. Etter å ha inkludert LNG-tankere på 1970-tallet, har de også vært aktive i den norske offshore olje- og gassindustrien. Som en del av Worley-familien siden 2013, beveger de seg nå mot energiomstillingen med fokus på bærekraftige løsninger som flytende vindkraft, elektrifisering, hydrogen og havbruk.

Publiq AS er stolt av å ha inngått en rammeavtale med Aker Solutions, hvor vi vil levere kvalifisert personell innen olje-, gass- og energisektoren, både onshore og offshore. Dette samarbeidet symboliserer en felles forpliktelse til å fremme bærekraft og innovasjon, samtidig som det styrker vår posisjon i energimarkedet.

Publiq AS er glade for å kunngjøre en viktig avtale med Aibel AS, et anerkjent selskap i energiindustrien. Gjennom denne avtalen vil Publiq AS bli en strategisk samarbeidspartner og levere dyktig personell til Aibel AS’ prosjekter innenfor bygging og vedlikehold av energiinfrastruktur, offshore vindindustri og elektrifisering. Vi ser frem til et gjensidig suksessrikt samarbeid som styrker begge selskapenes posisjon i markedet.

Per i dag sender vi personell offshore og onshore for IKM, publiq har levert personell til trykktesting, kaldkutting i Riser operasjoner, mekanikere under et par stanser, brannvakter +++ vi ser for oss en stødig vekst hos IKM ettersom vi hittil har levert personell som de er veldig godt fornøyde med.

Publiq er blitt en stødig leverandør av elektrikere og industrimontører til Traftec Otera’s infrastruktur prosjekter. Traftec har store tunnel- og infrastrukturprosjekter Norge rundt og ønsker å knytte til seg stadige flere av våre dyktige medarbeidere.

Publiq har inngått avtale om å levere personell til PSW Power & Automation på Mongstad utenfor Bergen.

Arbeidet består i tilpassing, sammensetting og testing av mobile nødstrøms-generatorer til ulike formål og sektorer. Personellet jobber i en 14-21 rotasjon og utfører arbeidet i tørre & rene monteringshaller.

Vi er stolte over å kunne fortelle at vi er godkjent i NOV systemet og har startet å levere personell til dem innen brønn komplettering. Her leverer vi personell med erfaring fra boredekk, kunden er svært fornøyd med personene som har utført arbeidet og gitt oss tilbakemelding på at Publiq er ett av de beste selskapene de har arbeidet med. Høyt kvalifisert personell og utmerket service fra administrasjon.

Publiq har hatt privilegiet av å levere ankerhåndtering til Sevan SSP siden 2019, og vi opprettholder et tett og godt samarbeid med ledelsen. Sevan har vært en innovatør innen flytende offshore-strukturer i over 20 år. I tillegg til olje- og gassaktiviteter, utvikler vi nå konsepter for grønne og fornybare energimarkeder basert på vår sylindriske skrogdesign. Vi har en sterk fokus på digitale løsninger og hvordan vi kan bruke disse i vårt design- og ingeniørarbeid, samt for å støtte driften av flytende enheter.

Her utfører vi arbeid innen rør, plate, sveis, mekanisk og hydraulikk. Disse jobbene er lokale i Arendal og tilbakemeldingene fra kunde på personellet som har vært innom er svært gode. Vi har levert anbud på en middels stor jobb som kommer utover høsten. Oppdraget er i Skien, så her blir det mulighet for rotasjon eller ekstra.

Publiq har begynt å levere personell med stor erfaring fra elektro, mekanikk og hydraulikk. Jobbene er langvarige på båt og befinner seg i flere verdensdeler. Vi ønsker flere søkere inn hit. Kjenner du noen så gi beskjed.

Publiq leverer personell til administrasjonen og operatører offshore. Vi trenger flere dyktige offshore personell med kompetanse innen hydraulikk- og brønntesting.

Våre dyktige serviceingeniører utfører oppdrag på bore- og subsea utstyr ( BOP & X-Mas tree) både offshore- og onshore. Personell med kompetanse innen dette feltet oppfordres til å ta kontakt med oss for flere spennende oppdrag.

Publiq leverer høyt kvalifisert personell for offshore og vindmølleprosjekter på land.

Kymar har brukt Publiq som leverandør til både on- og offshore tjenester. Vi supplerer med personell innen elektro – mekaniske og hydrauliske disipliner samt støttepersonell ved behov.

Publiq er en naturlig partner for prosjekter som kommer inn til Oneco Safeyards i Kristiansand. Vi bistår med mekanisk og hydraulisk personell.

 

Våre spisskompetanse - kvalifisert personell for dine behov

Publiq er eksperter på å levere personell med høy spisskompetanse. Enten du trenger fagfolk eller spesialarbeidere innen olje, gass, energi, samferdsel eller fornybar energi, er vi klare til å bistå deg.

Vi forstår viktigheten av å ha dedikerte og kvalifiserte fagfolk på plass for å sikre suksess i dine prosjekter. Derfor har vi nøye utvalgte kandidater med ekspertise og erfaring innen ulike sektorer, inkludert olje, gass, energi, samferdsel og fornybar energi.

Olje-, gass-, og energisektoren
Samferdsel
Fornybar energi

Publiq AS

Publiq AS, tidligere kjent som Adhoc personell og tjenester AS, er et veletablert selskap med erfarne eiere som har omfattende kompetanse innen bemanning, on-/offshore-tjenester og anleggsarbeid.

Vår stolte stab består av over 250 dedikerte medarbeidere som engasjerer seg aktivt og skaper en trygg tilknytning til selskapet.

Vi er dedikert til å levere kvalitetstjenester og etablere verdifulle kundeforhold. Vårt dedikerte fagteam streber alltid etter å møte kundenes behov og oppnå enestående resultater.

Publiq er kjent som en pålitelig partner og arbeidsgiver. Vi er kontinuerlig fokusert på å være en ledende aktør i bransjen og utvide vår ekspertise for å møte fremtidige utfordringer.

Vår stolthet over vår historie driver oss til å fortsette å levere utmerkede tjenester til våre kunder. Vi ser frem til å være en pålitelig samarbeidspartner for dine behov.

DN Gaselle for 3. gang

Publiq ble gasellebedrift i 2018, 2021 og 2022. Veksten vår har fortsatt i 2023, og det er en glede å jobbe med våre mange kunder.