Publiq styrker sin posisjon i markedet med ny rammeavtale med Aker Solutions

Vi er enormt stolte over å inngå dette samarbeidet med Aker Solutions. Det er en stor anerkjennelse for det harde arbeidet og engasjementet til vårt team. Vi takker Aker Solutions for deres tillit og ser frem til å støtte deres prosjekter med våre kvalifiserte og dedikerte medarbeidere.

Publiq styrker sin posisjon i markedet med ny rammeavtale med Aker Solutions

I en viktig milepæl for bemanningsbransjen, har Publiq AS, en ledende aktør innen bemanning til olje, gass, energi, og samferdsel, offentliggjort signeringen av en omfattende rammeavtale med Aker Solutions, en verdensomspennende leverandør av produkter, systemer og tjenester til olje- og gassindustrien. Dette partnerskapet markerer en betydelig milepæl i Publiq sin fortsatte vekst og utvikling.

Denne nye rammeavtalen representerer en konsolidering av Publiq sin dedikasjon til å tilby topp bemanningstjenester og reflekterer selskapets engasjement for kvalitet, pålitelighet og innovasjon. «Vi er enormt stolte over å inngå dette samarbeidet med Aker Solutions. Det er en stor anerkjennelse for det harde arbeidet og engasjementet til vårt team. Vi takker Aker Solutions for deres tillit og ser frem til å støtte deres prosjekter med våre kvalifiserte og dedikerte medarbeidere.»

Asle Nersten, CEO i Publiq

En takknemlig fremtid

Publiq ønsker å uttrykke takknemlighet til Aker Solutions for deres tillit og ser på dette som begynnelsen på et langvarig og produktivt samarbeid. «Å jobbe sammen med Aker Solutions representerer en betydelig mulighet for oss. Dette partnerskapet er ikke bare en validering av våre tjenesters kvalitet, men også en kilde til inspirasjon for videre innovasjon og utvikling,» tilføyer selskapets daglige leder.

Bak suksessen

Publiq sin suksess og realiseringen av denne viktige avtalen skyldes utrettelig innsats fra både selskapets ledelse og dyktige ansatte. Selskapet erkjenner at deres engasjerte team er fundamentet i deres virksomhet og nøkkelen til deres prestasjoner.

Mot fremtiden

Med denne nye avtalen ser Publiq frem til å fortsette sitt arbeid med å tilby eksepsjonell verdi til både kunder og ansatte. Selskapet forplikter seg til å opprettholde de høyeste standarder i alle sine tjenester og ser frem til å bidra til suksessen for både eksisterende og nye prosjekter.