Publiq AS har sikret en ny rammekontrakt

Kjære ansatte i Publiq AS, Vi kan nå dele noen fantastiske nyheter med dere alle. Vi vil først og fremst gratulere hver og en av dere for den nylige suksessen vi har oppnådd som selskap.

Publiq AS har sikret en ny rammekontrakt

Kjære ansatte i Publiq AS,

Vi kan nå dele noen fantastiske nyheter med dere alle. Vi vil først og fremst gratulere hver og en av dere for den nylige suksessen vi har oppnådd som selskap.

Publiq AS har sikret en ny rammekontrakt med Aibel AS!

Denne kontrakten er et betydelig skritt fremover for oss og vil bidra til å styrke grunnmuren i selskapet vårt. Vår evne til å sikre og opprettholde slike viktige kontrakter viser at vi er anerkjent som et pålitelig bemanningsbyrå og en foretrukket partner for store aktører i industrien.

Vi ønsker å understreke betydningen av denne kontrakten for vår videre vekst og suksess. Gjennom denne avtalen vil vi øke vårt fotavtrykk i Norge og befeste vår posisjon som et av landets ledende bemanningsbyråer. Dette håper vi kan bidra til å skape mer stabilitet for oss i fremtiden.

Vi vil også benytte anledningen til å minne dere om at hvis dere får eller allerede har mottatt tilbud fra andre leverandører, ber vi dere om å gi oss beskjed. Vi ønsker å sikre at vi optimalt utnytter våre ressurser og muligheter sammen med dere, og deres tilbakemeldinger er viktige for oss.

Vi ser frem til den spennende reisen som ligger foran oss. Sammen kan vi bygge et enda mer vellykket og anerkjent selskap. La oss feire denne nye rammekontrakten og fortsette å jobbe hardt for å oppnå våre felles mål!