Our services

Publiq er Revidert arbeidsgiver, Achilles-godkjent og er under revisjon for ISO 9001 sertifisering

Vi er din partner for kvalifisert bemanning og rekruttering!

Rett person til rett jobb

Publiq er mer enn bare et bemanningsbyrå. Vi er dedikert til å finne den perfekte matchen mellom person og jobb for våre kunder. Siden vår grunnleggelse i 2013 har vi oppnådd en bemerkelsesverdig vekst og teller nå mer enn 250 fast ansatte. Dette viser vår evne til å samarbeide og levere løsninger av høy kvalitet.

Vårt erfarne team av rekrutterings- og bemanningseksperter har omfattende kunnskap og forståelse av ulike bransjer og fagområder. Vi tar oss tid til å lytte og forstå dine spesifikke behov og krav. Deretter setter vi i gang en grundig screening- og utvelgelsesprosess for å sikre at vi finner den rette personen som passer perfekt inn i din organisasjon.

Vi setter stor verdi på å bygge sterke og langsiktige relasjoner med våre kunder. Vi forstår at suksess avhenger av å ha de beste talentene på plass. Derfor går vi langt for å sikre at våre kunder får tilgang til toppkvalifiserte kandidater som kan bidra til å drive virksomheten fremover.

Når du samarbeider med Publiq, kan du være trygg på at du får en pålitelig partner som strekker seg langt for å oppfylle dine behov. Vi er dedikerte til å levere løsninger som overskrider forventningene dine og gir deg en konkurransefordel.

Kontakt Publiq i dag, og la oss hjelpe deg med å finne rett person til rett jobb. Sammen kan vi skape suksess og nå nye høyder.

Våre spesialområder er:

Olje-, gass- og energisektoren
Samferdsel
Fornybar energi

Vår styrke er å forstå kundens behov

Vår største styrke er vår evne til å forstå dine unike behov. Vi jobber tett med våre kunder for å forstå deres krav og arbeider utrettelig for å oppfylle disse kravene. Med et globalt nettverk av dyktige kandidater, er vi i stand til å levere personell som ikke bare oppfyller dine tekniske krav, men også passer inn i din bedriftskultur.

Vår suksess skyldes vår solide forståelse av markedet, våre innovative løsninger og vårt engasjement for utmerket kundeservice. Vi er dedikerte til å hjelpe din virksomhet å vokse og trives gjennom å finne de beste menneskene for jobben.

Så uansett om du trenger personell på kort varsel for å møte en plutselig økning i etterspørselen, eller du er på utkikk etter det neste store talentet for å lede din bedrift til fremtidig suksess, kan Publiq AS hjelpe.

La oss hjelpe deg med å ta din virksomhet til neste nivå

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan bistå din bedrift med våre rekrutterings- og bemanningstjenester. Velkommen til Publiq. Der kvalifiserte mennesker møter unike muligheter!

Publiq AS

Publiq AS ble startet i 2013, og het den gang Adhoc Personell og Tjenester AS. I 2019 byttet vi navn til Publiq, og selskapet ble overtatt av seks nye eiere.

De nye eierne kom inn med bred erfaring fra bemanning og i utførende tjenester som on-/offshore og anleggsarbeid.

Publiq har i dag mer enn 250 dyktige og stolte medarbeidere. Vårt mål er at alle skal bli hørt og føle en trygg tilhørighet til selskapet.